Previous
Next

Yoga towel anti-slip blauw (YATB)

€ 36,00
Inclusief belasting

"Voor Extra Grip!"

Op voorraad
Referentie 2000000117799 Categorie Yogatoebehoren

Omschrijving

Glijd je snel uit op je yogamat, maar vind je het zonde om meteen een dure, nieuwe mat te kopen? Snappen we helemaal! Daarom hebben we deze fijne yogahanddoeken: die leg je bovenop je eigen yogamatje en bieden een heleboel extra grip! 

WAT IS HET?
Een Yogahanddoek van Microvezel met Anti-Slip Noppen.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - microvezel bestaande uit 80% polyester en 20% polyamide
Materiaal details - siliconen
Afmetingen - 183 x 61
Gewicht - ca. 0,5 kg
Tara productnummer - YATB
Verkrijgbaar in diverse kleuren

TOELICHTING
De Grip² yogahanddoek is súpergoed in het opnemen van vocht, waardoor je altijd goede grip zal blijven houden. Op gewone yogamatten zorgt transpiratie namelijk soms voor een laagje vocht bovenop de mat, waardoor je sneller uitglijdt. Met deze handdoek heb je daar nooit meer last van! Leg hem simpelweg bovenop je gewone yogamat, en je hebt weer fantastische grip. En, als leuk bonus, kan deze handdoek ook als reisyogamat gebruikt worden, omdat je hem zo klein kan opvouwen en hij weinig weegt. Dan past 'ie een stuk makkelijker in je baggage dan een hele yogamat.

De Grip² Towel is gemaakt van absorberende microvezel, die niet alleen aangenaam zacht is, maar ook hygiënisch en antibacterieel. De onderkant van de handdoek is voorzien van antislip-noppen van siliconen, die voorkomen dat de handdoek wegglijdt.

De griphanddoek is wasbaar tot maximaal 60°C. Apart wassen, niet bleken en slechts een klein beetje waspoeder gebruiken (ongeveer 1/3 van de gebruikelijke hoeveelheid). Gebruik geen wasverzachter, deze verstopt de microvezels en vermindert zo het absorptievermogen.