Previous
Next

Yoga towel Yatra roze/grijs (895H)

€ 35,00
Inclusief belasting

"Fijn voor op Reis!"

Niet op voorraad
Referentie 2000000124810 Categorie Yogatoebehoren

Omschrijving

Deze Yoga Towel is multifunctioneel: Een Yogahanddoek en Reisyogamat in één! 

WAT IS HET?
Een Yogahanddoek van TPE

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - TPE (Thermoplastisch Elastomeerschuim)
Afmetingen - 183 x 60 cm
Tara productnummer - 895H

TOELICHTING
Deze praktische, flinterdunne mat biedt de slipweerstand van een yogamat met een minimaal gewicht en een minimaal verpakkingsformaat. Ideaal om op reis mee te nemen in je baggage dus! De lichte en opvouwbare yogahanddoek is enorm handig dankzij de anti-slip structuur aan de onderkant; de bovenkant met microvezel-textuur wordt ook anti-slip als het nat is (dus bijvoorbeeld door lichte transpiratie). Ideaal als reisyogamat en dankzij de goede grip zeer geschikt als basis voor hot yoga of intensieve yogabeoefening. Sommige mensen kiezen er ook voor om een yogahanddoek bovenop hun normale yogamat te gebruiken, omdat deze een stuk makkelijker te wassen is dan de gemiddelde 'echte' yogamat.

De Yatra yogahanddoek is gemaakt van "TPE" (Thermoplastisch Elastomeerschuim): Dit materiaal is bijzonder milieuvriendelijk omdat het 100% recyclebaar en ook hygiënisch is, vrij van latex, rubber en PVC en daarom ook geschikt voor mensen met allergieën.

De mat kan met de hand gewassen worden op maximaal 40 graden, of met een vochtige doek afgenomen worden. Zorg wel dat je hem altijd weer goed laat drogen!