Previous
Next

Heilzame kruiden voor geest en ziel - Berling-Auman, N.

"De Geneeskracht van de Natuur"

Referentie 9789044754032 Categorie Voeding en aromatherapie

Omschrijving

Allerlei kwaaltjes en gezondheidsproblemen kunnen verminderd worden door het gebruik van kruiden. In dit boek leer je hoe!

WAT IS HET?
Een Boek over Kruiden en hun Werking.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - boek
Aantal pagina's - 120
Vorm - paperback
Formaat - 222 x 170 x 11 mm
Gewicht - 310 gr
Publicatiedatum - 24-05-2019
Uitgeverij - Deltas
ISBN - 9789044754032

TOELICHTING
Stress, vermoeidheid, angstgevoelens: het zijn de kwalen van deze tijd. Ben je op zoek naar milde geneeswijzen voor deze en andere mentale klachten, of wil je ze op een natuurlijke manier behandelen? Dan zijn de geneeskrachtige kruiden in dit boek iets voor jou.

Van kamille tot salie, in dit boek maak je kennis met 25 geneeskrachtige planten en kruiden die helpen bij slaapstoornissen, nervositeit, moedeloosheid en andere psychische klachten. In een uitgebreid portret van elke plant krijg je een overzicht van de belangrijkste effectieve stoffen, de positieve effecten op het lichaam en hoe je de planten op de juiste manier kunt gebruiken. Bovendien krijg je concrete recepten en bereidingen om zelf geneeskrachtige theeën, tincturen en oliën te maken die helpen bij de meest voorkomende mentale klachten.

Dr. Nadine Berling-Aumann is arts, voedingsdeskundige en ervaren auteur. Daarnaast werkt ze sinds 2009 aan verscheidene projecten over Europese en Tibetaanse natuurgeneeskunde.