Previous
Next

Jade (nefriet) - trommelsteen

€ 1,99
Inclusief belasting
Op voorraad
Referentie 7321077306325 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

Dit is één van de bekendste steensoorten, en dat komt vooral omdat hij als geluksbrenger wordt gezien! Daarnaast biedt hij goede bescherming als je bijvoorbeeld op reis gaat, dus is het altijd aan te raden om een stukje jade bij je te dragen.

Deze steentjes hebben vaak hele bijzondere patronen en tekeningen. Het groen contrasteert heel mooi met de bruine stukjes. Mooi om inspiratie uit te halen als je zelf iets moois wilt maken, en de steen werkt ook nog eens bevorderend voor je creativiteit! 

WAT IS HET?
Dit is een trommelsteentje van Nefriet (een Jadesoort).

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - nefrietjade
Doorsnede - ongeveer 3 tot 5 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Omdat de stenen niet individueel geslepen worden, is elk stukje uniek! Sommige zijn wat groter, andere kleiner. Sommige zijn bijna rond, andere langwerpig. Alles is mogelijk! Het kan soms voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

Jade kan smaragdgroen tot lichtgroen, geelachtig, bruinachtig en paars van kleur zijn. De meeste hangers die wij verkopen zijn echt diepgroen.

Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hartchakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming (net als Onyx of Turkoois).

Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.