Previous
Next

Chrysopraas - trommelsteen

€ 5,50
Inclusief belasting

Chrysopraas is een sterk zuiverende steen. Zowel geestelijk als lichamelijk. De steen werkt kalmerend, troostend en ontspannend. 

Op voorraad
Referentie 654395100352 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

Deze steentjes hebben vaak hele bijzondere patronen en tekeningen. Het groen contrasteert heel mooi met de bruine stukjes. Mooi om inspiratie uit te halen als je zelf iets moois wilt maken, en de steen werkt ook nog eens bevorderend voor je creativiteit! 

WAT IS HET?
Dit is een trommelsteentje van Chrysopraas.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - chrysopraas
Doorsnede - ongeveer 1 tot 3 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Omdat de stenen niet individueel geslepen worden, is elk stukje uniek! Sommige zijn wat groter, andere kleiner. Sommige zijn bijna rond, andere langwerpig. Alles is mogelijk! Het kan soms voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

Chrysopraas (appelgroen met bruine details) werkt sterk zuiverend, zowel geestelijk als lichamelijk. Het vermindert afhankelijkheid van de liefde en goedkeuring van anderen (en daardoor jaloezie en liefdesverdriet) en gaat dwanggedachten en dwanghandelingen tegen. Het vermindert slaapproblemen, nachtmerries en claustrofobie. Chrysopraas stimuleert een positieve houding, acceptatie en vertrouwen in zowel jezelf als het grotere geheel. De steen versterkt creativiteit en waardering voor mooie dingen en kunst. Het helpt meer open staan voor de spirituele kant van het leven en helpt in een meditatieve toestand komen.

Fysiek werkt chrysopraas sterk ontgiftend en ontslakkend en stimuleert de leveractiviteit. Het heeft een positieve werking op huidaandoeningen, ogen, jicht en onvruchtbaarheid bij vrouwen met name als die wordt verminderd door een infectie. In combinatie met rookkwarts helpt het bij schimmelinfecties.