Rhodochrosiet - trommelsteen

€ 17,99
Inclusief belasting

Rhodochrosiet is een activerende steen die sterk inwerkt op het hartchakra. Hij maakt vrolijk, levendig en spontaan. Vergoot compassie ne liefde. Werkt stemming verbeterend en helpt bij trauma en angsten.

Op voorraad
Referentie 8290647727169 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

Deze steen is heel sterk verbonden met je hartchakra, maar ook fysiek kan het een positieve invloed hebben op je hart en bijvoorbeeld je bloedsomloop.

WAT IS HET?
Dit is een trommelsteentje van Rhodochrosiet.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - rhodochrosiet
Doorsnede - ongeveer 2 tot 4  cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Omdat de stenen niet individueel geslepen worden, is elk stukje uniek! Sommige zijn wat groter, andere kleiner. Sommige zijn bijna rond, andere langwerpig. Alles is mogelijk! Het kan soms voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

Rhodochrosiet is roze of rood van kleur, vaak met witte banden. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans. Hij lijkt soms een beetje op de Rhodoniet, maar die is meestal matter en minder doorschijnend.

Rhodochrosiet is een activerende steen die sterk inwerkt op het hart (en het hartchakra). Het maakt vrolijk, levendig, spontaan, liefdevol, enthousiast, positief, creatief, inventief en stimuleert hartstocht en erotiek. De steen geeft universele liefde en helpt bij het aantrekken van liefdesrelaties. Omdat de steen activerend en stemmingsverbeterend werkt en de waarheid naar boven laat komen is het een goede steen voor neerslachtigheid, onderdrukte gevoelens, irrationele angsten en trauma’s (in het bijzonder seksueel misbruik).

Fysiek werkt de steen ook in op het hart en heeft een positieve werking op bloed en bloedsomloop, nieren, geslachtsklieren- en organen, ademhalingsstelsel en astma, migraine en irritaties.