Lepidoliet - trommelsteen

€ 2,99
Inclusief belasting

"Chase your Dreams!"

Niet op voorraad
Referentie 174356186503 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

Jaag je dromen na met deze fantastische steen! Als je naar een bepaald doel wilt toewerken, is dit dé steen om je daarbij te helpen.

WAT IS HET?
Dit is een trommelsteentje van Lepidoliet.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - lepidoliet
Doorsnede - ongeveer 3 tot 5 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Omdat de stenen niet individueel geslepen worden, is elk stukje uniek! Sommige zijn wat groter, andere kleiner. Sommige zijn bijna rond, andere langwerpig. Alles is mogelijk! Het kan soms voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

Lepidoliet is meestal lila tot roze, maar soms ook grijs, geel of groenachtig. De steen is relatief zeldzaam en onbekend, en daarom hebben wij hem alleen als hangertje.

Lepidoliet werkt beschermend, kalmerend en reinigend. De steen stimuleert onafhankelijkheid en persoonlijke groei en bevordert het concentreren op en verwezenlijken van doelen. Lepidoliet stimuleert ook rationeel en analytisch denken, concentratie en objectiviteit en helpt hiermee om beslissingen te nemen. De steen bevordert innerlijke rust en helpt beperkende gedrags- en denkpatronen doorbreken. Het gaat negativisme, depressie, stress, afhankelijkheid, dwanggedachten en wanhoop tegen en helpt bij mensen met anorexia, bipolaire stoornissen en verslavingen. Het helpt je eigen grenzen beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf en beschermt tegen elektromagnetische straling (computers, mobiele telefoons, etc.). De steen helpt bij astraal reizen en contact maken met vorige levens.

Fysiek helpt lepidoliet bij slaapstoornissen, zenuwpijn, ischias, gewrichtsklachten, allergieën, epilepsie en de ziekte van Alzheimer. De steen werkt ontgiftend en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.