Previous
Next

Prehniet - trommelsteen

€ 3,50
Inclusief belasting

"Inzicht in Jezelf"


Op voorraad
Referentie 279511018107 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

Voor alle spirituele processen of persoonlijke groei, is de prehniet een fijne helper. Hij helpt je om inzicht te krijgen in het pad dat je bewandelt en daar de juiste keuzes in te maken om verder te komen.

WAT IS HET?
Dit is een trommelsteentje van Prehniet.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - prehniet
Doorsnede - ongeveer 3 tot 5 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Omdat de stenen niet individueel geslepen worden, is elk stukje uniek! Sommige zijn wat groter, andere kleiner. Sommige zijn bijna rond, andere langwerpig. Alles is mogelijk! Het kan soms voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

Prehniet is meestal peergroen, maar soms ook kleurloos, wit of grijsachtig. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige tot parelmoerglans.

Prehniet bevordert persoonlijke en spirituele groei. Het geeft inzicht in jezelf en helpt vermijdingsgedrag en zelfverdedigingsmechanismen verminderen door psychische bagage op te ruimen en verdrongen ervaringen en emoties naar de oppervlakte te laten komen. De steen bevordert liefde, rust, vrede en genezing in jezelf en in je omgeving en is daarom erg geschikt voor mensen die healings geven.

De steen verbetert ook de zintuigen en het analytisch denkvermogen. Prehniet heeft een sterke connectie met de natuur. Spiritueel beschermt het de aura, helpt visualiseren en contact maken met gidsen en engelen en is dus een goede steen om te gebruiken bij het mediteren.

Fysiek kan prehniet ondersteunend helpen bij afvallen omdat het de vetstofwisseling stimuleert en helpt gifstoffen afvoeren. Het heeft een positieve werking op de nieren, blaas, thymus, schouders, borst, longen, jicht, het bloed, bindweefsel gezwellen, nachtmerries, fobieën, angsten en hyperactieve kinderen.