Previous
Next

Shungiet - trommelsteen

€ 1,99
Inclusief belasting

"Houd Schadelijke Energieën Buiten!"


Op voorraad
Referentie 182978989336 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

De Shuntiet staat, samen met de Tourmalijn, bekend als een sterk beschermend steentje. Hij beschermt vooral goed tegen bijvoorbeeld schadelijke straling en negatieve energieën!

WAT IS HET?
Dit is een getrommeld stukje Shungiet.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - shungiet
Doorsnede - ongeveer 1 tot 3 cm
Kleur, vorm en afmeting kan variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Omdat de stenen niet individueel geslepen worden, is elk stukje uniek! Sommige zijn wat groter, andere kleiner. Sommige zijn bijna rond, andere langwerpig. Alles is mogelijk! Het kan soms voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

Shungiet is een vrij zachte steensoort. Daardoor kan hij soms ook een beetje afgeven aan je handen of spullen, dus wees hier voorzichtig mee. Hij is mat zwart van kleur. De steen werkt goed tegen allerlei vormen van negatieve energie of straling. Veel mensen leggen hem bijvoorbeeld bij hun router of computer in de buurt, of dragen een stukje in hun broekzak naast hun telefoon. Zo blijf je beschermd tegen de schadelijke aspecten van bijvoorbeeld wifi-straling.