Previous
Next

Rozekwarts - trommelsteen

€ 3,99
Inclusief belasting

"All You Need is Love"

Op voorraad
Referentie 399275448543 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

Bij uitstek hét steentje voor liefde! Meer hoeven we er eigenlijk niet over te zeggen toch? Liefde kan iedereen wel gebruiken!

WAT IS HET?
Dit is een getrommeld stukje Rozekwarts.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - rozekwarts
Doorsnede - ongeveer 3 tot 4 cm
Kleur, vorm en afmeting kan variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Omdat de stenen niet individueel geslepen worden, is elk stukje uniek! Sommige zijn wat groter, andere kleiner. Sommige zijn bijna rond, andere langwerpig. Alles is mogelijk! Het kan soms voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

Rozekwarts is een roze steen met een glasachtige tot vettige glans.

Rozekwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid.

De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.