Previous
Next

Seleniet - trommelsteen

€ 2,50
Inclusief belasting

"De Bescherming van de Engelen"

Op voorraad
Referentie 265803967438 Categorie Trommelstenen

Omschrijving

Heb jij een engeltje op je schouder? De Seleniet staat supersterk in verbinding met de engelen en bevordert het contact tussen jou en hen. Als je er zeker van wilt zijn dat de engelen jou zullen beschermen en bijstaan, dan kan een stukje Seleniet daarbij helpen.

WAT IS HET?
Dit is een getrommeld stukje Seleniet.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - seleniet
Doorsnede - ongeveer 1 tot 2 cm
Kleur, vorm en afmeting kan variëren. 

TOELICHTING
Deze steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Omdat de stenen niet individueel geslepen worden, is elk stukje uniek! Sommige zijn wat groter, andere kleiner. Sommige zijn bijna rond, andere langwerpig. Alles is mogelijk! Het kan soms voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

Seleniet is een witte steen met een heel hoog kalkgehalte. Hij is iets doorschijnend en voelt heel bijzonder aan. Doordat de steen voor zo'n groot deel uit kalk bestaat, lost hij makkelijk op in water. We raden dan ook aan om dit steentje nooit in contact te laten komen met water!

De seleniet staat heel sterk in verbinding met engelen of gidsen. Hij is dan ook fijn om in de buurt te hebben als je contact met engelen probeert te maken. Daarnaast is het een sterk zuiverende en reinigende steen, die gebruikt kan worden om negatieve energie uit je huis te verdrijven. Seleniet maakt je geest weer helder en overzichtelijk, en geeft je inzicht in je levenslessen en persoonlijke/spirituele groei.