Previous
Next

Jade - schijfsteen

€ 5,99
Inclusief belasting

"Neem me mee op Reis!"

Op voorraad
Referentie 774089621479 Categorie Schijfstenen

Omschrijving

Dit is één van de bekendste steensoorten, en dat komt vooral omdat hij als geluksbrenger wordt gezien! Daarnaast biedt hij goede bescherming als je bijvoorbeeld op reis gaat, dus is het altijd aan te raden om een stukje jade bij je te dragen.

Deze stukjes Jade worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Wel wordt ervoor gezorgd dat elk stukje mooi plat is, want dan past hij goed in je broekzak, in je tas of onder je kussen. Omdat de stenen niet individueel geslepen worden, is elk stukje uniek!

WAT IS HET?
Dit is een plat stukje (oftewel een schijfsteen) Jade.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - jade
Doorsnede - ongeveer 2 tot 5 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Dit is een echte edelsteen en daardoor is elk exemplaar uniek. Het kan voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

Jade kan smaragdgroen tot lichtgroen, geelachtig, bruinachtig en paars van kleur zijn. De meeste hangers die wij verkopen zijn echt diepgroen.

Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hartchakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming (net als Onyx of Turkoois).

Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.