Previous
Next

Groene maansteen - schijfsteentje mini

€ 5,50
Inclusief belasting

"Let The Moon Guide You"

Op voorraad
Referentie 5000972022548 Categorie Schijfstenen

Omschrijving

Deze stukjes maansteen worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Wel wordt ervoor gezorgd dat elk stukje mooi plat is, want dan past hij goed in je broekzak, in je tas of onder je kussen. Omdat de stenen niet individueel geslepen worden, is elk stukje uniek!

WAT IS HET?
Dit is een plat stukje (oftewel een schijfsteen) Groene Maansteen.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - maansteen (groen)
Doorsnede - ongeveer 2 tot 4 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Dit is een echte edelsteen en daardoor is elk exemplaar uniek. Het kan voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

Maansteen is een steen die sterk verbonden is met de energie van de maan, en de verschillende cycli die door de maanfasen beïnvloed worden. Ook bevordert maansteen je intuïtie, waardoor je beter leert luisteren naar je onderbuikgevoel. Er wordt gezegd dat iedereen zowel mannelijke (nuchtere) als vrouwelijke (intuïtieve) energie in zich draagt. Maansteen versterkt de vrouwelijke aspecten. Ook kan maansteen de vruchtbaarheid versterken, dus wordt hij vaak aangeraden voor mensen die bijvoorbeeld zwanger willen raken, maar ook voor een positieve invloed op de groei van planten en gewassen. 

Groene maansteen heeft naast deze algemene werking nog wat unieke eigenschappen. De groene kleur wordt veroorzaakt door groene garniriet die vermengd is geraakt met de grijze maansteen. Deze groene kleur verklapt al dat deze steen verbonden is het met hartchakra. Hij helpt ons dus om liefde te geven en te ontvangen. Ook helpt groene maansteen je om beter te slapen en je dromen makkelijker te onthouden.