Previous
Next

Maansteen (peach) - schijfsteen

€ 6,50
Inclusief belasting

"Leven met de Maan"

Op voorraad
Referentie 993935417674 Categorie Schijfstenen

Omschrijving

De maan veroorzaakt allerlei cycli, denk bijvoorbeeld aan eb en vloed, of aan de menstruatiecyclus. Dit steentje kan helpen om daar meer grip op te krijgen en met die natuurlijke flow mee te gaan. 

Deze stukjes Maansteen worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Wel wordt ervoor gezorgd dat elk stukje mooi plat is, want dan past hij goed in je broekzak, in je tas of onder je kussen. Omdat de stenen niet individueel geslepen worden, is elk stukje uniek!

WAT IS HET?
Dit is een Plat Stukje (oftewel een Schijfsteen) Perzik-Maansteen (Peach Maansteen).

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - perzik-maansteen
Doorsnede - ongeveer 2 tot 5 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Dit is een echte edelsteen en daardoor is elk exemplaar uniek. Het kan voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct!

De Natuurlijke Maansteen is parelachtig wit, roze, grijs, geel tot blauw met soms een parelmoerglans. Deze Perzik-Maansteen is altijd een beetje roze/oranje van kleur, en het is een variant van de Natuurlijke Maansteen. Let op! Er zijn ook andere stenen die soms 'maansteen' genoemd worden, maar die er iets anders uitzien. De Regenboogmaansteen is bijvoorbeeld altijd wit met een blauwe glans, en is eigenlijk familie van de labradoriet. 

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn.

Fysiek werkt maansteen ontgiftend en activeert de pijnappelklier en zorgt hij voor evenwicht in het hormonale stelsel. De steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.

Iedereen draagt zowel mannelijke als vrouwelijke energie in zich. Daar waar Maansteen een heel bekende steen is die vrouwelijke energie in zich draagt, zit de Zonnesteen juist boordevol mannelijke energie. Ze zijn dus ook heel fijn om samen te dragen, zodat de twee energieën in balans zijn.