Previous
Next

Hou van je Innerlijke Godin - Fairchild, A.

€ 26,95
Inclusief belasting

Jouw innerlijke godin zal je laten zien hoe je het leven kunt leven dat alleen voor jou is bedoeld.

Op voorraad
Referentie 9789085082262 Categorie Orakel Kaarten

Omschrijving

Jouw innerlijke godin wil dat je een mooie goddelijke bestemming (be)leeft. Ze wil je laten zien hoe je liefdevol rebels kunt zijn, de regels kunt breken die tegen je hart en ziel ingaan, het spel kunt veranderen en met je hart kunt spelen. Ze zal je laten zien hoe je het leven kunt leven dat alleen voor jou is bedoeld.

WAT IS HET?
Een Kaartenset

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Instructies meegeleverd? - ja
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Koppenhol
ISBN - 9789085082262

TOELICHTING
Orakelkaarten lijken soms een beetje op tarotkaarten, maar ze zijn zeker niet hetzelfde. Orakelkaarten zijn over het algemeen wat toegankelijker: Iedereen kan een set orakelkaarten oppakken en ermee aan de slag gaan, zelfs als ze het nog nooit eerder hebben gedaan. Dat komt omdat orakelkaarten niet alleen een illustratie of afbeelding bevatten, maar ook een tekstje. In het bijgeleverde boekje staat bovendien nog extra informatie over de betekenissen van de kaarten, en ook over hoe je verschillende kaartleggingen kunt doen. Je kan bijvoorbeeld elke ochtend een kaart trekken en de intentie van die kaart gedurende de dag bij je houden, maar je kan ook af en toe een uigebreidere legging doen. Een populaire variant is de verleden-heden-toekomst legging, waarbij je 3 kaarten trekt. 

Elke set orakelkaarten is weer anders. Sommige gaan over Engelen, anderen bevatten Keltische symboliek, en sommige verbeelden de betekenissen van kleuren of andere symbolen. Welke set voor jou het fijnst werkt, is puur persoonlijk. Het belangrijkst is dat de set jou aanspreekt! Dus vind je het onderwerp fijn, of de afbeeldingen mooi? Dan is dit een goede set voor jou. Sommige mensen hebben zelfs meerdere sets, om op verschillende momenten te gebruiken, maar het is natuurlijk helemaal niet nodig om er meteen meerdere te kopen. Kijk vooral wat voor jou goed voelt!

Hou van je Innerlijke Godin orakelkaarten zijn gemaakt om je te helpen; je goddelijke vrouwelijke geest te laten ontwaken en tot uitdrukking te brengen, vanuit je hart te leven, je ware zelf te laten zien het rebelse dat je in je hebt te ontdekken. om nee te zeggen tegen de stemmen van angst en haat je liefde, de waarheid en je kracht op aarde tot uiting te brengen de stem van je innerlijke godin te laten horen, die aardig is voor je ziel.

Het vraagt echt moed om als mens in deze wereld met de waarheid te leven. We worden vaak geleerd de regels te volgen en een goede jongen of goed meisje te zijn - en als we dat doen zal alles oké zijn. Je innerlijke godin is van mening dat dit allemaal onzin is. Ze weet dat wanneer je anderen de controle geeft over je geest, je niet langer groeit en je een gevangene wordt van de angst van anderen. Ze wil zo veel voor jou. Ze wil dat je een mooie goddelijke bestemming (be)leeft. Ze wil je laten zien hoe je liefdevol rebels kunt zijn, de regels kunt breken die tegen je hart en ziel ingaan, het spel kunt veranderen en met je hart kunt spelen. Ze zal je laten zien hoe je het leven kunt leven dat alleen voor jou is bedoeld.