Previous
Next

De Grote Energiekaarten voor Heling en Meditatie - IVOI - orakelkaarten

€ 22,25
Inclusief belasting

Deze buitengewoon krachtige energiekaarten kun je iedere dag gebruiken. De kaarten helpen je om antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen.

Op voorraad
Referentie 9789085081180 Categorie Orakel Kaarten

Omschrijving

Deze buitengewoon krachtige energiekaarten kun je iedere dag gebruiken. De kaarten helpen je om antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen.

WAT IS HET?
Een Kaartenset bestaande uit 55 Orakelkaarten en een Bijbehorend Instructieboekje.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Instructies meegeleverd? - ja
Formaat doosje - 140 x 130 x 39 mm
Gewicht - 324 gr
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Koppenhol
ISBN - 9789085081180

TOELICHTING
Orakelkaarten lijken soms een beetje op tarotkaarten, maar ze zijn zeker niet hetzelfde. Orakelkaarten zijn over het algemeen wat toegankelijker: Iedereen kan een set orakelkaarten oppakken en ermee aan de slag gaan, zelfs als ze het nog nooit eerder hebben gedaan. Dat komt omdat orakelkaarten niet alleen een illustratie of afbeelding bevatten, maar ook een tekstje. In het bijgeleverde boekje staat bovendien nog extra informatie over de betekenissen van de kaarten, en ook over hoe je verschillende kaartleggingen kunt doen. Je kan bijvoorbeeld elke ochtend een kaart trekken en de intentie van die kaart gedurende de dag bij je houden, maar je kan ook af en toe een uigebreidere legging doen. Een populaire variant is de verleden-heden-toekomst legging, waarbij je 3 kaarten trekt. 

Elke set orakelkaarten is weer anders. Sommige gaan over Engelen, anderen bevatten Keltische symboliek, en sommige verbeelden de betekenissen van kleuren of andere symbolen. Welke set voor jou het fijnst werkt, is puur persoonlijk. Het belangrijkst is dat de set jou aanspreekt! Dus vind je het onderwerp fijn, of de afbeeldingen mooi? Dan is dit een goede set voor jou. Sommige mensen hebben zelfs meerdere sets, om op verschillende momenten te gebruiken, maar het is natuurlijk helemaal niet nodig om er meteen meerdere te kopen. Kijk vooral wat voor jou goed voelt!

Deze buitengewoon krachtige energiekaarten kun je iedere dag gebruiken. De kaarten helpen je om antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen. Ze stimuleren je om de uitdagingen in je leven aan te gaan. Gebruik de energie die je van de kaarten ontvangt om jouw persoonlijke doelen te bereiken.
Deze bijzondere kaarten ondersteunen je bij het mediteren. Laat je leiden door de energetische uitstraling van de afbeeldingen om tot een diepe meditatie te komen. Energiekaarten zijn een helende energiebron en bieden je een wonderbaarlijke begeleiding. Ze verbinden het hier en nu met de geestelijke wereld.