De wijsheid van de levensbloem - orakelkaarten

"Alles is Verbonden"


Referentie 9789044744231 Categorie Orakel Kaarten

Omschrijving

Alles in het Universum staat met elkaar in Verbinding. Dit wordt vaak gesymboliseerd door de Levensbloem. Dit symbool bestaat uit een heleboel oneindige cirkels die met elkaar in Verbinding staan.

WAT IS HET?
Een Kaartenset bestaande uit 51 Orakelkaarten en een Bijbehorend Instructieboekje.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Aantal kaarten - 51
Instructies meegeleverd? - ja
Formaat doosje - 173 x 132 x 35
Gewicht - 431 gr
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Deltas
ISBN - 9789044744231

TOELICHTING
Orakelkaarten lijken soms een beetje op tarotkaarten, maar ze zijn zeker niet hetzelfde. Orakelkaarten zijn over het algemeen wat toegankelijker: Iedereen kan een set orakelkaarten oppakken en ermee aan de slag gaan, zelfs als ze het nog nooit eerder hebben gedaan. Dat komt omdat orakelkaarten niet alleen een illustratie of afbeelding bevatten, maar ook een tekstje. In het bijgeleverde boekje staat bovendien nog extra informatie over de betekenissen van de kaarten, en ook over hoe je verschillende kaartleggingen kunt doen. Je kan bijvoorbeeld elke ochtend een kaart trekken en de intentie van die kaart gedurende de dag bij je houden, maar je kan ook af en toe een uigebreidere legging doen. Een populaire variant is de verleden-heden-toekomst legging, waarbij je 3 kaarten trekt. 

Elke set orakelkaarten is weer anders. Sommige gaan over Engelen, anderen bevatten Keltische symboliek, en sommige verbeelden de betekenissen van kleuren of andere symbolen. Welke set voor jou het fijnst werkt, is puur persoonlijk. Het belangrijkst is dat de set jou aanspreekt! Dus vind je het onderwerp fijn, of de afbeeldingen mooi? Dan is dit een goede set voor jou. Sommige mensen hebben zelfs meerdere sets, om op verschillende momenten te gebruiken, maar het is natuurlijk helemaal niet nodig om er meteen meerdere te kopen. Kijk vooral wat voor jou goed voelt!

De levensbloem, bloem des levens of flower of life is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van al het leven in het universum. De Levensbloem bevat de kern van alle mogelijkheden, de essentie van alle wensen. Ze geeft u de kans om in verbinding te treden met de hogere wijsheid en wijst u de weg naar de ultieme zelfkennis. Dankzij deze inspirerende orakelkaarten krijgt u toegang tot de krachten van dit bijzondere symbool en zult u in contact komen met uw persoonlijke capaciteiten en wensen.

De individuele boodschap van elke afzonderlijke kaart in combinatie met die van de kaarten eromheen, zullen u verschillende perspectieven aanreiken om uw vraag te benaderen en u inzicht te verschaffen. Luister naar de boodschappen van uw hogere zelf en maak uw potentieel volledig waar.