Previous
Next

De kracht van magische spreuken - orakelkaarten

€ 24,38
Inclusief belasting

"Echte Magie!"

Op voorraad
Referentie 9789044750683 Categorie Orakel Kaarten

Omschrijving

Gebruik de magische spreuken in deze doos om je aangeboren magische krachten te ondersteunen en te activeren. Ze helpen je om een authentieker, welvarender en gelukkiger leven te leiden.

WAT IS HET?
Een Kaartenset bestaande uit Orakelkaarten en een Bijbehorend Instructieboekje.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Aantal kaarten - onbekend
Instructies meegeleverd? - ja
Formaat doosje - 172 x 128 x 35 mm
Gewicht - 496 gr
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Deltas
ISBN - 9789044750683

TOELICHTING
Orakelkaarten lijken soms een beetje op tarotkaarten, maar ze zijn zeker niet hetzelfde. Orakelkaarten zijn over het algemeen wat toegankelijker: Iedereen kan een set orakelkaarten oppakken en ermee aan de slag gaan, zelfs als ze het nog nooit eerder hebben gedaan. Dat komt omdat orakelkaarten niet alleen een illustratie of afbeelding bevatten, maar ook een tekstje. In het bijgeleverde boekje staat bovendien nog extra informatie over de betekenissen van de kaarten, en ook over hoe je verschillende kaartleggingen kunt doen. Je kan bijvoorbeeld elke ochtend een kaart trekken en de intentie van die kaart gedurende de dag bij je houden, maar je kan ook af en toe een uigebreidere legging doen. Een populaire variant is de verleden-heden-toekomst legging, waarbij je 3 kaarten trekt. 

Elke set orakelkaarten is weer anders. Sommige gaan over Engelen, anderen bevatten Keltische symboliek, en sommige verbeelden de betekenissen van kleuren of andere symbolen. Welke set voor jou het fijnst werkt, is puur persoonlijk. Het belangrijkst is dat de set jou aanspreekt! Dus vind je het onderwerp fijn, of de afbeeldingen mooi? Dan is dit een goede set voor jou. Sommige mensen hebben zelfs meerdere sets, om op verschillende momenten te gebruiken, maar het is natuurlijk helemaal niet nodig om er meteen meerdere te kopen. Kijk vooral wat voor jou goed voelt!

Deze magische spreuken van Lucy Cavendish geven inzicht in een aantal van haar meest effectieve en betrouwbare spreuken, die ook jou zullen helpen bij;

  • het vinden van een partner,
  • het versterken van je intuïtie,
  • het vergaren van rijkdom,
  • het verbeteren van je gezondheid,
  • het leren loslaten van dingen
  • het uitbouwen van een succesvolle carriëre
  • het opbouwen van warme vriendschappen.

Neem snel de kaarten ter hand en laat de magische spreuken liefde en helende magie brengen in jouw leven en dat van de mensen die je liefhebt.

Lucy Cavendish is een gerespecteerde heks die al meer dan 30 jaar met magische spreuken werkt.