Previous
Next

De helende kracht van het Sjamanisme (kaartenset) - Meiklejohn-Free, B.

"Verken de Diepste Delen van je Ziel"

Referentie 9789044751475 Categorie Orakel Kaarten

Omschrijving

Luister naar de oeroude wijsheid van de sjamanen.

WAT IS HET?
Een Kaartenset bestaande uit Orakelkaarten en een Bijbehorend Instructieboekje.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Aantal kaarten - onbekend
Instructies meegeleverd? - ja
Formaat doosje - 172 x 127 x 38 mm
Gewicht - 524 gr
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Deltas
ISBN - 9789044751475

TOELICHTING
Orakelkaarten lijken soms een beetje op tarotkaarten, maar ze zijn zeker niet hetzelfde. Orakelkaarten zijn over het algemeen wat toegankelijker: Iedereen kan een set orakelkaarten oppakken en ermee aan de slag gaan, zelfs als ze het nog nooit eerder hebben gedaan. Dat komt omdat orakelkaarten niet alleen een illustratie of afbeelding bevatten, maar ook een tekstje. In het bijgeleverde boekje staat bovendien nog extra informatie over de betekenissen van de kaarten, en ook over hoe je verschillende kaartleggingen kunt doen. Je kan bijvoorbeeld elke ochtend een kaart trekken en de intentie van die kaart gedurende de dag bij je houden, maar je kan ook af en toe een uigebreidere legging doen. Een populaire variant is de verleden-heden-toekomst legging, waarbij je 3 kaarten trekt. 

Elke set orakelkaarten is weer anders. Sommige gaan over Engelen, anderen bevatten Keltische symboliek, en sommige verbeelden de betekenissen van kleuren of andere symbolen. Welke set voor jou het fijnst werkt, is puur persoonlijk. Het belangrijkst is dat de set jou aanspreekt! Dus vind je het onderwerp fijn, of de afbeeldingen mooi? Dan is dit een goede set voor jou. Sommige mensen hebben zelfs meerdere sets, om op verschillende momenten te gebruiken, maar het is natuurlijk helemaal niet nodig om er meteen meerdere te kopen. Kijk vooral wat voor jou goed voelt!

Als tussenpersoon tussen de menselijke wereld en het rijk van de geesten ziet de 
sjamaan de helende kracht in alle dingen. Alles heeft een geest en bezit zijn eigen genezende kracht of energie. De sjamaan maakt gebruik van deze krachten en werkt samen met de natuur om genezing, inzicht en verbinding tot stand te brengen. In deze orakelset brengen Barbara Meiklejohn-Free en Flavia Kate Peters hun opmerkelijke toewijding en verbondenheid met de tradities, waarbij de aarde centraal staat, samen. Ze brengen je in contact met het Groot Mysterie, de wijsheid van de voorouders en de genezing van de sjamanen, zodat ook jij een beroep kunt doen op deze helende krachten. Gebruik de kaarten om je diepste binnenste te verkennen, jezelf volledig te helen en verlies te leren dragen, in welke vorm dan ook. Stel jezelf open voor de bijzondere krachten van het sjamanisme en laat je begeleiden op weg naar je uiteindelijke doel.