Previous
Next

Het mystieke elfenorakel - orakelkaarten

€ 22,25
Inclusief belasting

"Laat je Leiden door je Intuïtie..."


Op voorraad
Referentie 9789085082064 Categorie Orakel Kaarten

Omschrijving

...en laat je daarbij Begeleiden door de Elfen.

WAT IS HET?
Een Kaartenset bestaande uit 45 Orakelkaarten en een Bijbehorend Instructieboekje.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Aantal kaarten - 45
Instructies meegeleverd? - ja
Formaat doosje - 140 × 100 × 30 mm
Gewicht - 410 gr
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Koppenhol
ISBN - 9789085082064

TOELICHTING
Orakelkaarten lijken soms een beetje op tarotkaarten, maar ze zijn zeker niet hetzelfde. Orakelkaarten zijn over het algemeen wat toegankelijker: Iedereen kan een set orakelkaarten oppakken en ermee aan de slag gaan, zelfs als ze het nog nooit eerder hebben gedaan. Dat komt omdat orakelkaarten niet alleen een illustratie of afbeelding bevatten, maar ook een tekstje. In het bijgeleverde boekje staat bovendien nog extra informatie over de betekenissen van de kaarten, en ook over hoe je verschillende kaartleggingen kunt doen. Je kan bijvoorbeeld elke ochtend een kaart trekken en de intentie van die kaart gedurende de dag bij je houden, maar je kan ook af en toe een uigebreidere legging doen. Een populaire variant is de verleden-heden-toekomst legging, waarbij je 3 kaarten trekt. 

Elke set orakelkaarten is weer anders. Sommige gaan over Engelen, anderen bevatten Keltische symboliek, en sommige verbeelden de betekenissen van kleuren of andere symbolen. Welke set voor jou het fijnst werkt, is puur persoonlijk. Het belangrijkst is dat de set jou aanspreekt! Dus vind je het onderwerp fijn, of de afbeeldingen mooi? Dan is dit een goede set voor jou. Sommige mensen hebben zelfs meerdere sets, om op verschillende momenten te gebruiken, maar het is natuurlijk helemaal niet nodig om er meteen meerdere te kopen. Kijk vooral wat voor jou goed voelt!

De Mystieke Elfen kunnen je de weg wijzen en je net dat zetje geven om tot actie over te gaan, of in je kracht te komen. Jij pakt met jouw energie de kaart die je op dat moment nodig hebt. 
Je kunt de kaarten gebruiken voor een legging voor jezelf of voor een legging voor anderen. Laat je leiden door je intuïtie. De leggingen leiden je naar jouw kern. Elke kaart heeft zijn eigen verhoogde trilling. Ervaar de diepte van de illustratie en de tekst en laat deze als een rode draad door je leven lopen.