Previous
Next

Goed gesprek - kaartspel

€ 21,95
Inclusief belasting

"Goede Gesprekken over een Moeilijk Onderwerp"

Niet op voorraad
Referentie 9789082791204 Categorie Kinderkaarten

Omschrijving

Het kan ontzettend lastig zijn om te horen dat je ouders gaan scheiden, maar het is superbelangrijk om goed met elkaar te blijven praten over de situatie. Deze gesprekskaartjes bieden een houvast waar zowel kinderen als ouders veel aan zullen hebben.

WAT IS HET?
Een Kaartenset met Gesprekskaarten voor Kinderen van Gescheiden Ouders.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Leeftijdscategorie - 5 t/m 16 jaar
Aantal kaarten - onbekend
Instructies meegeleverd? - ja
Formaat doosje - 125 x 95 x 24 mm
Gewicht - 188 gr
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Boosterbox/Goed Gesprek
ISBN - 9789082791204

TOELICHTING
Deze uitnodigende vragenkaartjes helpen kinderen en ouders op een ontspannen en speelse manier contact te hebben over de scheiding. Ook voor professionals is dit een fijn hulpmiddel om mee te werken. Dankzij de vragenkaartjes kunnen kinderen gemakkelijker vertellen wat er in hen omgaat en krijgen zij de mogelijkheid om hun gevoelens en gedachten te delen.

De vragen zorgen voor verbinding met zichzelf en van daaruit het contact met de ander. Kinderen verwerken de scheiding hierdoor gemakkelijker en leren omgaan met alle veranderingen. Wanneer de kaartjes actief gebruikt worden zullen zij zich gezien, gehoord en gesteund voelen. Dat is heel belangrijk en waardevol, juist in een moeilijke periode. Kinderen ervaren meer ontspanning en zelfvertrouwen, wanneer hun verhaal er helemaal mag zijn.