Previous
Next

The Moon & Stars Tarot

€ 27,95
Inclusief belasting

Het prachtige Engelstalige Moon & Stars Tarot van Jayne Wallace bestaat uit 78 speciaal ontworpen tarotkaarten, die elk in verbinding staan met de energie van de maan, sterren en andere hemellichamen.

Op voorraad
Referentie 9781800650558 Categorie Kaartensets

Omschrijving

Het prachtige Moon & Stars Tarot van Jayne Wallace bestaat uit 78 speciaal ontworpen tarotkaarten, die elk in verbinding staan met de energie van de maan, sterren en andere hemellichamen. Ook zit er een uitgebreid (Engelstalig) boekje bij met allerlei uitleg over de kaarten en hoe je ze kunt gebruiken. De set wordt geleverd in een luxe kartonnen box, waardoor je meteen een handige plek hebt om je kaarten veilig op te bergen.

Inzichten vanuit het universum

De kaarten in deze set volgen de bekende opbouw van klassieke tarotkaarten (hier vind je meer informatie over tarot) maar haalt daarnaast veel inzichten en inspiratie uit de sterrenbeelden, maancyclus en andere hemellichamen. Dit geeft een unieke kijk op de tarot, die net weer even anders is dan we van tarotkaarten gewend zijn. Deze kaarten zijn bedoeld om je te helpen je eigen intuïtie te versterken en nieuwe inzichten te verkrijgen. Ook hoopt de maker dat je hiermee beter in contact komt te staan met het universum en haar krachtige boodschappen. Door de combinatie van heldere, aansprekende illustraties en een goed uitgedacht instructieboekje, is deze set voor zowel beginners als gevorderden goed te gebruiken.

Over de maker

Jayne Wallace houdt zich al haar hele leven bezig met spiritualiteit, nadat ze als vijfjarig meisje in aanraking kwam met haar spirit guide Star. Jayne werkt onder andere als medium en heeft Psychic Sisters (gebaseerd in de Selfridges in Londen) opgericht, maar probeert daarnaast nog veel meer mooie manieren te vinden om mensen te helpen. Zo schrijft ze boeken en heeft ze al eerder een set orakelkaarten uitgegeven. Het maken van deze Moon & Stars Tarot is daar ook onderdeel van. Jayne heeft deze set zelf geschreven en in eigen beheer uitgegeven. De prachtige illustraties zijn gemaakt door Hannah Davies, een freelance illustrator uit Wales.

Flaptekst

With specially commissioned illustrations by Hannah Davies that are filled with powerful imagery inspired by the constellations, lunar cycles, planets, and night sky, The Moon and Stars Tarot will help you nurture your intuition and tap into messages sent from above the earthly plains. The accompanying book provides interpretations for all the cards and several card spreads, which range from a card of the day to more complex layouts for deeper insight.