Bij Tara-Boeddha in Amersfoort vind je enorm assortiment aan kaarten. Een groot voordeel van een bezoek aan de winkel aan de Krommestraat is dat  van iedere kaartenset een inkijkexemplaar aanwezig is. 

 Natuurlijk zijn er tarot kaarten. De van oudsher bekende Rider Wait, maar ook meer specifieke sets als de het Witchy Tarot of de Radiant set.

Nergens in Midden-Nederland is er zo'n grote keus aan inspiratiekaarten, engelenkaarten, coachingskaarten en inzichtkaarten. Het volledige assortiment van Doreen Virue is hier verkrijgbaar

Zeer populair zijn de Openhartig kaartensets. Een laagdrempelige manier om met elkaar in gesprek te gaan.. 

Heerlijke Warmwaterkruiken van Yuyu

Vind ze in onze online winkel

De YuYu bottles (kruik) zijn zodanig ontworpen dat ze een juiste warmte of kou kunnen afgeven. Het rubber is milieuvriendelijk, flexibel en voelt goed aan. Dankzij de langwerpige vorm en de soepelheid van de bottle maakt het mogelijk om alle onderdelen van het lichaam te verwarmen zoals de rug, buik, nek etc. Ook is de YuYu bottle ideaal om het bed voor te verwarmen. Aan de buitenkant van de bottle zijn bobbels ontworpen zodat de warmte nog langer behouden blijft. De bottles worden gemaakt in Sri Lanka en komen van de rubberbomen. De fabrikant heeft een ISO en een TUV keurmerk, welke is goedgekeurd door de FSC. Deze is zeer betrokken bij de plaatselijke activiteiten in hun land zoals onderwijs, sport etc. De YuYu bottle is ook zeer geschikt voor kinderen. Bij elke YuYu bottle wordt een mooi ontworpen hoes meegeleverd en een apart bij te bestellen sjieke kadoverpakking (doos). De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen zoals katoen, fleece en Kasjmir.
De YuYu bottle kan gevuld worden met 800 ml warm of koud water waardoor het in elk jaargetijde zijn functie goed kan uitoefenen. Heerlijk warm tijdens de koude winterdagen en heerlijk fris en koel tijdens de zomerdagen.

De eigentijdse stijl van onze handgeweven producten laten een combinatie zien tussen design en traditie. Wij vinden het belangrijk producten aan te bieden die gemaakt zijn van de beste materialen en kwaliteit.

Je kunt MOCCO herkennen aan een subtiel kleurenpalet, gespecialiseerde weeftechnieken en ingetogen ontwerpen. In de Turkse baden worden hamamdoeken gebruikt als onderdeel van het badritueel. Dankzij hun fijne structuur en mooie prints hebben zij nu meerdere functies. Onze sneldrogende hamamdoeken zijn perfect voor het strand en het zwembad als een handdoek of pareo. Neem ze mee op al je reizen! Ook voor yoga, de sauna of als sjaal zijn ze zeer geschikt. Binnenshuis als decoratieve plaid voor uw bank of tafel en in de badkamer. Laat uw verbeelding spreken!

De hamamdoeken zijn gemaakt met grootste zorg en ambachtelijkheid op traditionele weefgetouwen met technieken die eeuwen teruggaat. Dit geeft onze producten hun zachte textuur en absorberend vermogen.

Ga naar boven