Previous
Next

Ring Aventurijn druppel - Zilver R32

€ 23,99
Inclusief belasting

Sierlijke  Zilveren druppelvormige ring met Aventurijn.

Aventurijn heeft een kalmerende werking. Trekt voorspoed en geluk aan. 

Maat
Op voorraad
Referentie Categorie Home

Omschrijving

Groene aventurijn staat bekend als zeer geneeskrachtige steen die lichaam en geest ondersteunt en gezondheid bevordert.  

WAT IS HET?
Een zilveren ring.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal ring - echt zilver
Materiaal detail - Aventurijn

TOELICHTING
Deze ring is van echt zilver gemaakt – elke ring bevat een 925-merkje. Dit betekent dat hij geen groene vlekken zal achterlaten op je huid en dat hij niet zal verkleuren. Wel kan hij in de loop der tijd iets donkerder worden, maar dan kan je de ring altijd opnieuw oppoetsen.

Onze ringen zijn meestal beschikbaar in allerlei verschillende maten. Zit jouw maat er nu even niet bij? Hopelijk krijgen we hem snel weer binnen. We kunnen helaas geen losse maten bijbestellen. De maat van de ring is de diameter van de ring in millimeters.

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn en gezondheid. De steen werkt in op het hart chakra en trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van nieuwe ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. Het schept harmonie en zorgt voor emotionele rust.