Previous
Next

Oog van Horus met Lapis Lazuli (76)

€ 24,99
Inclusief belasting

"Werp een Blik op Egypte"

Niet op voorraad
Referentie 935593168091 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

Met deze Zilveren Hanger waan je je zo in Egypte, tussen de Dierengoden en Piramides, onder de warme Zon! Horus is de Zonnegod, en zijn Valkenoog beschermt tegen de boze blik van de andere Goden.

WAT IS HET?
Een Zilveren Hangertje in de vorm van een driehoek met daarin het Oog van Horus en een lapis lazuli-steentje.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Materiaal detail - lapis lazuli
Lengte inclusief oogje - 35mm
Breedte -22mm
Tara productnummer - 30801

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

Het heilige oog van Horus (De Egyptische god van de hemel en de zon, wordt vaak geportretteerd als valk) is het symbool voor de voorspellingen en de wijsheid die men kan bereiken dankzij het zinnelijke beschouwen van de wereld. Het is symbool van de eeuwige waakzaamheid en belichaamt de constante aanwezigheid van de goden die alles zien. Als hanger beschermt het voor de boze blik van de goden, van meerderen en voor mensen die volgens de legende het lot ongunstig kunnen beïnvloeden.
(Informatie verkregen via Power-of-Symbols)

Lapis Lazuli ondersteunt bij het scheppen van nieuwe liefdes- en vriendschapsrelaties en helpt je om gevoelens en emoties uit te drukken.