Previous
Next

Hanger Smaragd

€ 11,00
Inclusief belasting

"Voor de Levensgenieters"

Op voorraad
Referentie 663153586637 Categorie Edelsteen hangertjes

Omschrijving

Geniet nog meer van de schoonheid van het leven, met deze prachtige groene steen!

Deze stukjes Smaragd (Emerald) zijn met zorg uitgekozen om de mooiste Hangertjes mee te maken. De Steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Zo hebben ze ook allemaal een unieke vorm!

WAT IS HET?
Dit is een getrommeld stukje Smaragd aan een zilverkleurig oogje

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - smaragd
Materiaal oogje - metaal (let op! géén zilver)
Lengte inclusief oogje - ongeveer 2 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze hanger is van een echte edelsteen gemaakt en daardoor is elke hanger uniek! Het kan ook voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! De hanger past mooi om een zilveren kettinkje, maar voor een wat stoerdere look kan hij ook aan een leren koordje. Heel soms kan het voorkomen dat het steentje van het oogje valt. De lijm waarmee ze vastzitten kan niet goed tegen water, dus je kan dit voorkomen door je hangertje niet te dragen tijdens het douchen of zwemmen. Gebeurt het nou toch een keer, dan mag je het steentje altijd in onze winkel langsbrengen. Wij lijmen hem dan gratis weer voor je vast! (Dan moet hij wel 24 uur bij ons achterblijven zodat hij goed kan drogen)

Smaragd is heldergroen van kleur (je kent vast de term 'smaragdgroen' wel), met een glasachtige glans. Het is een relatief zeldzame steen, geliefd om zijn diepe kleur.

Smaragd activeert het hartchakra en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid, positiviteit, genieten van het leven en gevoel van eenheid. Hierdoor heeft het een positieve werking op relaties, vriendschappen en samenwerkingen in groepen. Het bevordert geestelijke groei en helpt bij het overwinnen van tegenslagen.