Previous
Next

Hanger Angeliet

€ 5,00
Inclusief belasting

"Blijf in Verbinding"

Op voorraad
Referentie 394443994539 Categorie Edelsteen hangertjes

Omschrijving

Dé steen die helpt om tevreden te zijn met jezelf en in verbinding te staan met je eigen behoeften en emoties.

Deze stukjes Angeliet zijn met zorg uitgekozen om de mooiste Hangertjes mee te maken. De Steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Zo hebben ze ook allemaal een unieke vorm!

WAT IS HET?
Dit is een getrommeld stukje Angeliet aan een zilverkleurig oogje

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - angeliet
Materiaal oogje - metaal (let op! géén zilver)
Lengte inclusief oogje - ongeveer 2 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze hanger is van een echte edelsteen gemaakt en daardoor is elke hanger uniek! Het kan ook voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! De hanger past mooi om een zilveren kettinkje, maar voor een wat stoerdere look kan hij ook aan een leren koordje. Heel soms kan het voorkomen dat het steentje van het oogje valt. De lijm waarmee ze vastzitten kan niet goed tegen water, dus je kan dit voorkomen door je hangertje niet te dragen tijdens het douchen of zwemmen. Gebeurt het nou toch een keer, dan mag je het steentje altijd in onze winkel langsbrengen. Wij lijmen hem dan gratis weer voor je vast! (Dan moet hij wel 24 uur bij ons achterblijven zodat hij goed kan drogen)

De angeliet werkt beschermend en kalmerend. Hij bevordert innerlijke vrede, verbondenheid en empathie en helpt je eerlijk te zijn.