Previous
Next

Ruwe hanger amethist (13142)

€ 5,99
Inclusief belasting

"Geef je Zelfvertrouwen een Boost"

Op voorraad
Referentie 913870982714 Categorie Edelsteen hangertjes

Omschrijving

Deze stukjes Amethist zijn met zorg uitgekozen om de mooiste Hangertjes mee te maken. De Brokjes zijn helemaal Natuurlijk en worden dus niet bijgeslepen. Zo heb je écht een stukje natuur om je hals.

WAT IS HET?
Dit is een Brokje Amethist aan een Zilverkleurig Oogje.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - amethist
Materiaal oogje - metaal (let op! géén zilver)
Lengte inclusief oogje - ongeveer 2 cm
Tara productnummer - 13142
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze hanger is van een ruwe edelsteen gemaakt en daardoor is elke hanger uniek! Het kan ook voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! De hanger past mooi om een zilveren kettinkje, maar voor een wat stoerdere look kan hij ook aan een leren koordje.

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfvertrouwen én zelfinzicht, en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden.

Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.