Previous
Next

Armband elastisch amazoniet met lotus (X21)

"De Pure Schoonheid van de Lotus"

Referentie 247874612560 Categorie Edelsteen-Armbanden

Omschrijving

De prachtige kralen van amazoniet zijn een beetje mat en pastel-achtig van kleur, en voelen ook nét anders aan dan kralen van andere steensoorten. Het is lastig te omschrijven hoe ze voelen, maar wij vinden ze hierdoor wel heel lekker in de hand liggen! 

WAT IS HET?
Dit is een elastische armband met ronde kralen van amazoniet. Er zit een zilverkleurig bedeltje aan in de vorm van een lotus.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal kralen - amazoniet
Materiaal bedeltje - zink legering en ijzer (let op! géén zilver)
Formaat kralen - 8mm
Aantal kralen - 21
Tara productnummer - X21 / 12146

TOELICHTING
Deze armband is elastisch, wat betekent dat hij in één maat beschikbaar is maar bij de meeste mensen zal passen. Alleen bij kinderen of juist bij mensen met wat dikkere polsen zal hij misschien niet goed passen, maar u mag onze producten gelukkig altijd ruilen of terugbrengen als dat nodig is. Verder is hij gemaakt van echte edelstenen, maar het is belangrijk om te weten dat de metalen bedeltjes niet van echt zilver zijn. Als u gevoelig bent voor bepaalde metaalsoorten, wees dan voorzichtig met dit armbandje.

Amazoniet werkt probleemoplossend, verdrijft negatieve energie en brengt balans in je leven. Het versterkt ook de vrije wil.  

De lotusbloem staat symbool voor een nieuw begin, puur- en zuiverheid, en het zelfreinigende vermogen. De lotus groeit uit de modder maar blijft toch blank van kleur, wat voor veel mensen de betekenis draagt dat er altijd mooie dingen kunnen voortkomen uit moeilijke of ‘lelijke’ achtergronden. Dit veelgebruikte symbool belichaamt binnen het boeddhisme het idee dat mensen moeten betrachten net zo te worden als een lotus: De modder is het menselijk bestaan, de zuivere bloem symboliseert verlichting.