Previous
Next

Plastic showcase voor edelstenen of beeldjes - rechthoek

€ 9,50
Inclusief belasting

Zoek jij een originele manier om je favoriete steentjes of andere kleine decoraties uit te stallen in je huis? Deze mini-showcase is misschien wel de oplossing! Hij bestaat uit twee dunne laagjes kunststof, waar je een steentje of beeldje tussenin kan klemmen. En ben je dan toe aan wat verandering? Dan kan je de inhoud gewoon verwisselen voor iets nieuws!

Op voorraad
Referentie 9188842114220 Categorie Decoratie

Omschrijving

Deze showcase van 9 x 23 cm is perfect voor het uitstallen van je favoriete kleine steentjes, beeldjes of andere spulletjes. Ook is hij opnieuw te openen, dus je kan eindeloos blijven variëren met de inhoud!

WAT IS HET?
Een rechthoekige showcase met twee voetjes

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - Decoratie
Materiaal - Kunststof
Afmetingen - 9 x 23 x 1,5 cm

TOELICHTING
Hoe leuk is het om je mooiste steentjes een extra speciale plek te geven in huis? Met deze showcase kan je ze overal neerzetten of ophangen, en doordat hij transparant is kan hij bijvoorbeeld ook voor het raam. Er zitten twee voetjes bij waarmee je de showcase horizontaal of verticaal kan neerzetten. Er passen allerlei kleine spulletjes in, maar pas wel op dat je er niks in doet wat te scherp of te groot is; dan kan het plastic uitrekken of stuk gaan.