De zomervakantie komt eraan! Wat zijn jouw plannen? Ga je verre reizen maken, of blijf je lekker thuis? Wat het ook wordt, hopelijk kan je lekker ontspannen en genieten.

De thuisblijvers zijn wellicht op zoek naar iets leuks om te doen, terwijl de reizigers juist misschien op zoek zijn naar fijne beschermende talismannen of een lieve herinnering aan thuis. En dat mag niet te groot zijn natuurlijk, want het moet wel makkelijk in je koffer of rugzak passen. 

Voor alle mensen die zichzelf (of een ander) een leuk cadeautje willen geven deze zomer, hebben we het onderstaande lijstje met aanraders samengesteld. Voor meer tips of advies kan je natuurlijk altijd naar onze winkel toe komen. Daar helpen onze collega's je met liefde verder!

Voor de reizigers

Er zijn verschillende edelstenen die bekend staan als reisbeschermers (zoals jade, turkoois en onyx), maar ook andere producten (reisboeddha's, engelen of een Christoffel-bedeltje) die een beschermende werking zouden hebben, en dan vooral voor onderweg. Er wordt gezegd dat ze ongelukken en andere vervelende gebeurtenissen voorkomen, en je altijd een veilig en gerust gevoel zullen geven. Er bestaan ook reisboeddha's met een rijstkorrel erin, die symboliseren dat je nooit honger zult lijden. 

Hieronder zie je een kleine selectie van onze tips. Het edelstenensetje is helemaal speciaal samengesteld als het ultieme beschermingssetje voor onderweg. Hij bevat een reisboeddha, een Christoffeltje en de drie bovengenoemde edelstenen. De spullen uit dit setje zijn ook los te krijgen, maar daarvoor kan je het beste even mailen naar info@tara-boeddha.nl omdat niet alles in onze webshop te vinden is.

Voor de thuisblijvers

Vakantie in eigen huis kan heerlijk zijn. Even helemaal loskomen van je dagelijkse (werk)ritme en een poosje lekker niksen. Soms heb je nou eenmaal even rust nodig! Toch kan het op den duur zijn dat je je gaat vervelen en op zoek bent naar een leuke nieuwe activiteit. Nou, geen zorgen, we've got you covered! Hier zie je onze aanraders voor fijne, rustige thuisvakantie-activiteiten!

Je kan bijvoorbeeld lekker mediteren of yoga beoefenen, een inspirerend boek lezen, jezelf aanleren om met tarot- of orakelkaarten te werken óf creatief aan de slag in een bullet journal. In de winkel verkopen we overigens ook allerlei kleurboeken, inclusief mandalakleurboeken, Wicca-kleurboeken, astrologie-kleurboeken en nog veel meer. Ook heerlijk om eens op te pakken! Voor meer info over de beschikbare kleurboeken, stuur ons even een mailtje op info@tara-boeddha.nl.

Wat je plannen ook zijn, wij hopen dat je een fijne zomer hebt! Zelf werken we hard door om onze (web)winkels op orde te houden, maar gaan we tussendoor ook zeker genieten van het zonnetje. Op zondag 10 juli zijn we zelfs een dagje dicht, in verband met een welverdiend teamuitje.

Fijne zomer!

Team Tara