Previous
Next

Een blik vol ontwikkeling - kaartspel

€ 21,95
Inclusief belasting

"This, That, Quote.."

Op voorraad
Referentie 986629532227 Categorie Coaching / inzichtgevende spellen

Omschrijving

Leer jezelf kennen met behulp van 50 kaarten gericht op zelfontwikkeling

WAT IS HET?
Een Kaartspel bestaande uit 50 Kaarten.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenbox
Aantal kaarten - 50
EAN - 986629532227

TOELICHTING
In de moderne maatschappij zijn we steeds meer op zoek naar ons zelf. Wie ben ik, waar ligt mijn passie en waar word ik gelukkig van? We hebben zoveel kansen om ons mooiste leven te ontwerpen. Maar door die oneindige mogelijkheden weten we niet meer altijd hoe we antwoord vinden op deze vragen.  

Een blik vol ontwikkeling is een kaartspel gericht op persoonlijke ontwikkeling. Leer jezelf beter kennen aan de hand van vragen, opdrachten, kennis en waardevolle modellen. Dit spel leert je hoe je jouw doelen kunt bepalen, wat jou gelukkig maakt en hoe jij krachtiger in het leven komt te staan. Speel je dit spel met anderen dan leer je elkaar beter kennen en begrijpen. 

Het spel is opgebouwd uit drie categorieën. 

1. Kennis en opdracht
Je begint met het doorlezen van het kennis gedeelte. Vervolgens draai je de kaart om en ga je aan de slag met de opdracht. Pak pen en papier en werk de opdracht uit. Klaar met uitwerken? Bespreek de opdracht dan na met jouw spelgenoot. 

2. Vraag en quote
Stel de vraag aan jezelf of aan een ander. Ga erover in gesprek of werk jouw antwoord uit. Aan de andere kant van de kaart staat een bijpassende quote. Deze laten jou nadenken over het thema van de vraag. Plak een quote ter inspiratie op een opvallende plek in huis, zodat jij elke dag geïnspireerd wordt om jouw doelen te bereiken.

3. This or that
Bij deze keuzevraag kies je wat jou het meest aanspreekt. Jouw keuze licht je toe aan de ander of werk je voor jezelf uit. Sta jezelf toe om hier in de toekomst naar te handelen. 

Tip: houd jouw doelen levend door het spel met regelmaat te spelen en/of jouw uitwerkingen na te lezen. Zo zul je steeds een stukje verder groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling.